Home > hacking > resum de la Big Data Week 2013

resum de la Big Data Week 2013

bé, ja han passat uns dies des de la Big Data Week 2013 (del 22 al 28 d’Abril de 2013) i ja he descansat el suficient com per penjar aquest resum sintètic de la meva participació en la mateixa:

  • Dimarts 23, coincidint amb Sant Jordi, vàrem preparar una visualització per seguir el hashtag #perSantJordiRegalo amb l’objectiu de veure quins són els llibres més regalats / recomanats de la comunitat de tuiteros que segueix lletrA, de fet el post anterior ho descriu en detall.
  • Dimecres 24 vaig donar un Taller d’Introducció a les Dades Obertes, per jugar una mica in situ amb les diferents eines que haviem vist al curs virtual del mateix nom, i començar a fer una mica de networking “presencial”. El taller va ser una més de les activitats fetes en motiu dels 15 anys dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC. Teniu la presentació i els comentaris aquí. Van venir unes 45 persones i van sortir idees molt interessants!!!
  • Dijous 25 vaig participar en una taula rodona dintre de la conferència principal de la Big Data Week, on vàrem parlar dels diferents vessants de l’Open Data i la necessitat de formar a la gent per tenir una cultura bàsica en temes relacionats amb la informació i la visualització. Que siguem capaços de dir “nos están engañando!!!
  • I per acabar-ho de rematar, de Divendres 26 fins Diumenge 28, vàrem fer el hackathon / Catalunya Dades Weekend on els Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC van participar en l’organització i fer d’esponsors. Aquest acte va permetre que molts idees es convertissin en projects i ha tingut un cert impacte i resó:

Marató de visualització de dades per tancar la Big Data Week” a BTV

Big Data Week al Telenotícies” a TV3 (aneu a veure el minut 1:43)

Esperem amb ganes la propera edició!!!

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: